Stagiunea BE.SAFE continuă. Prețuri promoționale la spectacolele de la Teatrul de Vară „Soveja“

Teatrul de Stat Constanța invită publicul, și în această săptămână, a treia din programul stagiunii BE.SAFE, pentru a urmări spectacole pentru toate vârstele, în aer liber.

Începem a treia săptămână BE.SAFE cu un eveniment foarte important, deschiderea Teatrului de Vară Soveja, pe care Teatrul de Stat Constanța l-a reabilitat parțial și l-a igienizat în timp record, pentru a fi folosit ca spațiu de joc în această perioadă, în care spectacolele în sală sunt interzise din cauza riscurilor de contaminare cu coronavirus“, au transmis reprezentanții instituției de cultură.

Redeschiderea Teatrului Soveja, după ani buni în care a fost închis, va fi marcată printr-o campanie promoțională: 30 lei, pentru un bilet dublu (acces două persoane) și 40 lei, pentru un bilet triplu (acces trei persoane).

La spectacolul de vineri, din Parcul Arheologic, prețul unui bilet întreg este 30 lei, iar cu reducere, pentru elevi, studenți, pensionari, 7,5 lei, Organizatorii subliniază că numărul locurilor este limitat.

Biletele pot achiziționate fie online, prin platforma www.mystage.ro, fie de la casa de bilete a Teatrului de Stat Constanța (Bulevardul Ferdinand Nr. 11), deschisă de miercuri până duminică, inclusiv, în intervale orare 09.00-12.00 și 16.00-21.00.

Joi e… „Crimă la Howard Johnson“

Primul spectacol care se va juca anul acesta la Teatrul de Vară „Soveja“ este comedia „Crimă la Howard Johnson“, de Ron Clark și Sam Bobrick, regizată de Radu Gabriel. Spetcacolul, o producție a Teatrului „Toma Caragiu“ din Ploiești, este programat joi, 6 august, de la ora 21.30, dar nu este singurul eveniment care se va juca pe scena „Soveja“. Din distribuție fac parte:  Manuela Alionte Frîncu, George Liviu Frîncu,  Robert Oprea, Loredana Bădică, Oana Hanganu, Roxana Văleanu și Lucian Vasilescu

Spectacolul are o durată de o oră și 15 minute.

Vineri se scoate… „Casa din piatra“

Vineri, 7 august, de la ora 21.30, ploieștenii de la Teatrul „Toma Caragiu“ revin în fața publicului constănțean cu un alt spectacol, „Casa din piatră“, de Vasile Alecsandri, care se va juca în Parcul Arheologic Constanța.

Durata spectacolului este de o oră și 30 minute.

Sâmbătă – spectacol folcloric și teatru

Sâmbătă, 8 august, de la ora 20.30, Centrul Cultural Județean „Teodor T. Burada“ va susține, în Parcul Arheologic, timp de o oră și jumătate, un spectacol folcloric cu intrare liberă.

Tot sâmbătă, dar la Teatrul de Vară „Soveja“, începând cu ora 21.30, Teatrul Național „Vasile Alrcsandri“ din Iași va prezenta „Jocul dragostei și al întâmplării“, de Pierre de Marivaux, în regia lui Ovidiu Lazăr.

Durata spectacolului este de o oră și 35 minute.

Duminică – spectacol multietnic

Sâmbătă, 8 august, de la ora 20.30, Centrul Cultural Județean „Teodor T. Burada“ revine în Parcul Arheologic, timp de o oră și jumătate, cu un spectacol multietnic cu intrare liberă.

Spectacolul ține o oră și 30 minute.

A treia săpătămână BE.SAFE se va încheia la Teatrul de Vară „Soveja“, cu gala de operetă „Astă-seară cântă Leonard“, în regia lui Adrian Mărgineanu, susținută, de la ora 21.30, de Teatrul Național de Operă și Operetă „Nae Leonard“ din Galați.  Gala se desfășoară pe parcursul unei ore și jumătate.

Spectacole pentru prichindei

La aceste titluri, se adaugă cele două spectacole susținute de Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare“ în Piațeta Perla din Mamaia. Este vorba despre „Povestea porcului“, după Ion Creangă – sâmbătă, 8 august, ora 19.00 și „Punguța cu doi bani“,  după Ion Creangă – duminică, 9 august, ora 19.00.

Citește și: 

Se redeschide Teatrul de Vară „Soveja“ din Parcul Tăbăcărie

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *