O comedie amară englezească și o comedie muzicală franțuzească, la Teatrul de Stat Constanța

La final de săptămână, publicul este așteptat în sala de spectacole a Teatrului de Stat Constanța, pentru a urmări o comedie amară englezească – sâmbătă și o comedie muzicală franțuzească – duminică.

Spectacolul „Memoria apei“, de Shelagh Stephenson, în regia, traducerea și adaptarea lui Vladimir Anton, programat sâmbătă, de la ora 19.00, aduce în prim-plan trei surori care se reîntâlnesc în casa părintească într-un moment trist al existenței lor: moartea mamei lor. Revederea este un prilej pentru rememorări, defulări, dezvăluiri de secrete păstrate cu strășnicie, lacrimi, bucurii și împăcări.

Cele trei surori sunt interpretate de Dana Dumitrescu, Alina Manțu și Georgiana Rusu. Rolul mamei e redat de Laura Iordan-Adrian. Alături de ele joacă Liviu Manolache și Andu Axente.

Scenografia spectacolului este realizată de Maria Miu, iar de light design s-a ocupat Lucian Moga.

Biletele se pot procura de la agenția teatrului, dar și online, de pe platforma mystage.ro.

Agenția de bilete este deschisă sâmbătă între orele 11.00-19.00.

Spectacol sold out

Pentru comedia muzicală de duminică, „Crima din strada Lourcine“, de Eugène Labiche, în regia lui Vlad Cristache, biletele s-au epuizat deja din timpul săptămânii. Comedia plină de încurcături și cu accente de thriller îi va aduce în prim-plan pe: Marian Adochiței, Andrei Cantaragiu, Florina Stănculeț, Andrei Bibire și Ștefan Mihai. Ei vor fi acompaniați live de pianista Elena Gatcin, clarinetistul Marian Gănescu și percuționistul Valentin Tănase.

Scenografia spectacolului este realizată de Mădălina Niculae și Andreea Tecla, iar muzica este compusă de Tibor Cári.

Inițial, în acest weekend, vineri și sâmbătă, fuseseră programate spectacolele „Ziua Z“ și „8 tați“. Reprezentațiile au fost însă anulate din cauza accidentării unui actor care joacă în ambele spectacole.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *