Lucian Iancu, sărbătorit de public, prieteni și familie la 80 de ani. Primire ca-n filme pe covorul roșu, șampanie și tort aniversar

Actorul Lucian Iancu a fost sărbătorit, pe 2 februarie, în ajunul zilei sale de naștere, la Teatrul de Stat Constanța. Fiica sa, Nadia, a ținut să-i pregătească o surpriză de proporții, o primire ca la Oscar, pe covorul roșu, în ajunul zilei de naștere, când pe scena Teatrului de Stat Constanța se juca un spectacol regizat chiar de tatăl său, „Gaițele“, de Alexandru Kirițescu.  Familia, prietenii, colegii și publicul l-au întâmpinat pe treptele teatrului, i-au cântat „La mulți ani!“ și s-au fotografiat cu sărbătoritul pe fundalul unui panou inscripționat „Lucian Iancu – 80“. Șampania și tortul nu au lipsit. Pe un ecran mare, amplasat în holul central, au rulat secvențe din filmele în care a jucat. 

lucian iancu 80 ani

Sunt așa de emoționat și atât de mișcat de acest gest… Mai ales că nu mă așteptam. În general, nu am făcut mare caz de statutul meu de actor. Nu am avut niciodată preocupări de a mă etala altfel decât pe scenă, de a face serbări care să mă onoreze. Am ajuns la vârsta la care se vede că trebuie să trec și printr-o astfel de extraordinară emoție“, a declarat Lucian Iancu.

lucian iancu si fiica sa nadia

Actorul a mai spus că la 80 de ani „contează să nu te uiți în urmă, să te uiți înainte și contează să mai vrei să faci ceva“.

tort aniversar 80 lucian iancu

Poate mă ajută Dumnezeu să văd și eu teatru național la Constanța într-o clădire superbă, un complex teatral“, a mai spus artistul exprimând dorințele marilor actorilor de la Marea Neagră.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *