„L’heure d’or de Paris“, la Teatru „Oleg Danovski“

Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ invită publicul în sala de spectacole, în această sâmbătă, de la ora 18.30, pentru o urmări poemul vocal-coregrafic „L’heure d’or de Paris“ /„Ora de aur a Parisului“.

Spectacolul cu șansonete celebre, în coregrafia, regia şi scenografia lui Horaţiu Cherecheş (asistent de regie Monica Cherecheș), îi va aduce în fața publicului pe Daniela Vlădescu, Alina Mavrodin și Marius Eftimie, alături de soliștii de balet: Adrian Mihaiu, Irina Ganea Mihaiu, Laima Costa, Mizuki Kubota, Bogdan Bîrsănescu, Mayu Takahashi, Mihai Pâslaru, Ryan Brown, Sayaka Tanno și Yuria Soeta.

Orchestraţia spectacolului este asigurată de maestrul Lucian Vlădescu.

Duminică, de la ora 18.30, publicul este invitat din nou în sala Teatrului „Oleg Danovski“, pentru a urmări faimoasa operă a lui Georges Bizet, „Carmen“.

Pentru „L’heure d’or de Paris“, copiii, elevii și studenții vor plăti 8 lei pe un bilet, pe baza carnetelor de note vizate de zi, iar pensionarii, 15 lei, pe baza talonului de pensie. Biletele fără reduceri au prețuri de 20, 25, 30, 40 și 50 lei, în funcţie de locul ocupat în sală, conform diagramei sălii.

Tichetele se pot achiziționa doar de la agenția de bilete din incinta Teatrului „Oleg Danovski“, care este deschisă în zilele de luni, miercuri, joi și vineri, între orele 11.00 și 17.00, fiind închisă doar marți. Sâmbătă și duminică ea funcționează doar în zilele în spectacole, în intervalul orar 17.45-18.30. Rezervări telefonice se fac doar în timpul programului de lucru al agenției, la numărul de telefon 0241.481.460.

De la 1 ianuarie, biletele se pot achiziționa și online (cu excepția serilor lirice și camerale din foaier și a spectacolelor pentru copii) prin intermediul entertix.romyticket.ro sau direct de tnobconstanta.ro/bilete/. Pentru achiziția online de bilete, se aplică un comision peste valoarea biletelor. Plata se poate face online cu cardul, prin transfer bancar sau cu plata ramburs, la curier. Tichetele pot fi cumpărate și din rețeaua de magazine partenere Entertix.ro: Carrefour și Cărturești.

Sursă foto: Teatrul „Oleg Danovski“

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *