Invitație la un concert aniversar, în acorduri de flaut

Melomanii tomitani sunt invitați vineri, 10 septembrie, la Muzeul de Artă la concertul „Gabriel and Friends“, prin care flautistul Gabriel Marin sărbătorește 35 de ani de activitate artistică.

Invitații concertului, programat de la ora 18.00, sunt: flautista Maya-Maria Oprițoiu, violonistul Sebastian Tegzeșiu, soprana Georgiana Costea, pianista Andrada Ștefan, fagotistul Benoni Bolea și violista Alexandra Marin. Alături de ei se va afla flautistul Gabriel Marin.

În program se regăsesc incluse lucrări de mare popularitate din creația compozitorilor: Wolfgang Amadeus Mozart, Johannes Brahms, Robert Schumann, Franz Lehar, Carl Maria von Weber, François Devienne și Reinhold Glière.

Concertul este realizat în parteneriat cu Lions Club Constanța, Universitatea „Ovidius“ și Universitatea „Andrei Șaguna“.

Evenimentul este inclus în cadrul celei de-a VII-a ediții a Festivalului Internațional de Flaut „Marea Neagră“, care se desfășoară în perioada 10-12 septembrie la Constanța. În cadrul festivalului, în perioada 11-12 septembrie se va desfășura un masterclass de flaut.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *