Ansamblul „Brâulețul“ renaște printr-un Concert Extraordinar de Crăciun

În așteptarea luminosului praznic al Nașterii Domnului, Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada“ le adresează constănțenilor invitația de a participa la o călătorie muzical-coregrafică prin cele mai mari zone etnofolclorice ale țării. Ghid în această incursiune magică le va fi Ansamblul Folcloric „Brâulețul“, care revine în fața publicului printr-un Concert Extraordinar de Crăciun. 

Reîntâlnirea mult-așteptată cu ansamblul „Brâulețul“, care are o istorie de peste șase decenii, va avea loc sâmbătă, 18 decembrie, de la ora 18.00, în sala de spectacole a Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin“.

Conform gazdelor, programul artistic se va concentra pe evoluția orchestrei și a grupului de dansatori ai Ansamblului Folcloric Profesionist „Brâulețul“, având-o ca solistă pe Elena Plătică, dar și pe recitalurile artiștilor invitați: Mioara Velicu, Sava Negrean Brudașcu, Ionuț și Doinița Dolănescu, Ionuț Fulea și Ansamblul Artistic Profesionist „Constantin Arvinte“ al Consiliului Județean Iași.

Coregraful ansamblului este Ștefan Coman, iar dirijor este maestrul Cristian Obrejan.

Concertul Extraordinar de Crăciun, oferit de Ansamblului Folcloric Profesionist „Brâulețul“ și invitații săi speciali, va fi prezentat de Iuliana Tudor.

Intrarea la eveniment este liberă, în limita locurilor disponibile, cu respectarea tuturor prevederilor legale privind contextul epidemiologic actual: certificat COVID valid care să ateste vaccinarea sau o dovadă a trecerii prin boală (perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2), purtarea măștii de protecție.

Deși a lipsit o perioadă de pe scena culturală, Ansamblul Folcloric „Brâulețul“ a revenit acasă, la Consiliul Județean Constanța, prin Centrul Cultural Judeţean Constanţa „Teodor T. Burada“, cu sprijinul președintelui autorității publice județene, Mihai Lupu.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *