Actorii Teatrului „Căluțul de mare“ joacă „acasă“ și în deplasare

Actorii Teatrului pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare“ au, din nou, o săptămână încărcată cu… povești pe care le joacă la sediu, pentru publicul de „acasă“, dar și în deplasare, prin oraș sau prin județ.

Cel mai jucat spectacol al săptămânii este unul de sezon, cu tematică hibernală: „Iată vin colindători“. Este un spectacol cu păpuși, realizat de Aneta Forna Christu, artistă premiată de UNITER, pe muzica lui Dicran Asarian. Din distribuție fac parte actorii: Rovena Paraschivoi/ Daniela Vlad, Claudia Brădescu, Ion Ciolan, Daniel Minciună, Tiberiu Roșu, Grațian Prisacariu.

Spectacolul se va juca marți și vineri, de la ora 10.00, pe scena Teatrului „Căluțul de mare“. Miercuri, de la ora 09.30, el va fi jucat pentru copiii din Fântânele, iar joi, tot de la ora 09.30 va fi prezentat prichindeilor din Hârșova.

Cu acest spectacol, actorii constănțeni vor fi prezenți în Țara Piticilor din Parcul Tăbăcărie, pe scena Festivalului Iernii, sâmbătă, 21 decembrie, de la ora 19.00. De asemenea, echipa Teatrului „Căluțul de mare“ va reveni pe scena Festivalului Iernii duminică, de la ora 18.00, pentru a prezenta povestea „Fata babei și fata moșneagului“, după Ion Creangă, în regia lui Daniel Stanciu, cu o scenografie realizată de Delia Cornelia Ioaniu și muzica, de Dan Bălan.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *